Faillissementspartijen of onverkochte voorraad


Faillissementspartijen opkopen


Helaas is niet ieder bedrijf succesvol. Ieder jaar worden vele bedrijven geconfronteerd met het feit dat zij hun deuren moeten sluiten. Indien u te maken heeft met een dreigend faillissement dan wilt u niets liever dan zo snel mogelijk uw voorraden verkopen en proberen beslaglegging voor te zijn dan wel de restschuld zo klein mogelijk te houden. Door uw stocks liquide maken kan een faillissement misschien afgewend kan worden. Wellicht heeft u in een eerder stadium niet gedacht aan het liquideren van uw huidige voorraden maar door de noodzaak nu kan dit zomaar uw redding zijn. Daarom kunt u aan Goederen Discounter uw faillissementspartijen verkopen, maar u kunt ook faillissementspartijen van ons kopen voor uw (online)handel of outlet.


Met wie doen wij zaken


Ook curatoren en verzekeringsmaatschappijen zijn partijen waarmee wij zaken doen. U heeft als doelstelling de voorraad en inventaris zo spoedig mogelijk tegen een zo hoog mogelijke restwaarde te verkopen. Aan Goederen Discounter kunt u faillissementspartijen verkopen, maar u kunt ook faillissementspartijen van ons kopen voor uw (online)handel of outlet. Er is naast aanbod natuurlijk ook een vraag naar deze voorraden. De consument is steeds geld bewuster en de outlet winkels en online outlets nemen sterk in populariteit toe. U kunt bij ons inkopen tegen prijzen waarvoor u regulier niet kunt kopen en dit prijsvoordeel kunt u vervolgens aanbieden aan de consument.

Goederen Discounter
de oplossing bij:


  • Overproductie
  • Onverkochte voorraad
  • Geannuleerde orders
  • Faillissement

Goederen Discounter: De oplossing voor faillissementspartijen, restanten, seizoenspartijen en onverkochte partijen


U bent als beheerder c.q. curator verantwoordelijk of aangewezen voor de liquidatie van een uit faillissement afkomstige voorraad. Wij zijn in dergelijke situaties een betrouwbare en financieel draagkrachtige partner waarmee u direct om tafel kunt. Goederen Discounter garandeert u besluitvaardigheid en een discrete afhandeling. Wij hebben reeds zeer veel faillissementen overgenomen en gaan geen project uit de weg. Ook wanneer u naast de verkoop van uw voorraden op zoek bent naar liquidatie van inventaris en bedrijfsmiddelen, dan zijn wij uw partner.

Daarnaast kopen wij ook restanten of onverkochte partijen voor een mooie prijs. Door onze netwerk van handelspartners zijn wij in staat om voorraden snel te kopen of te verkopen.

Personeelijke handelspartner

Wij kunnen ook op aanvraag een partij goederen voor u zoeken. Vaak hebben wij aanbod van restpartijen maar omdat ze niet gewild zijn slaan we ze over. Mocht u interesse hebben in artikelen wat niet kantoor of bouw gerelateerd is kunt u contact met ons opnemen en maken wij er werk van.