Een compleet ingericht kantoor
Voor een lage prijs

Activa Opkoper


Wanneer u zoekt op faillissement verkoop kantoormeubilair bent u daarvoor aan het juiste adres bij Goederen Discounter. Zo is het mogelijk dat uw bedrijf vanwege een faillissement moet sluiten. Doordat de verkoop van uw inboedel het nodige kan opbrengen is het aan te raden uw kantoormeubilair te verkopen. Doordat Goederen Discounter uw kantoormeubilair opkoopt bent u bij ons aan het juiste adres. Echter zullen wij wel gaan kijken naar de kwaliteit en potentie van de producten voordat deze worden ingekocht. Daarmee handhaven wij onze kwaliteitsnormen. Goederen Discounter is daarnaast ook geïnteresseerd in restpartijen, bouwproducten en bedrijfsactiva uit faillissementen. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw bedrijfsactiva aan Goederen Discounter? Neem contact met ons op.


Over Goederen Discounter


Wanneer u opzoek bent naar nieuw of gebruikt kantoormeubilair, bouwproducten etc. bent u bij Goederen Discounter aan het beste adres. Nadat u een offerte heeft aangevraagd en wij een product op voorraad hebben of hebben gevonden kunt u uw gekozen producten komen bezichtigen, proefzitten en kopen in onze showroom. Daarnaast kunnen wij u voorzien van goed advies. Bovendien zijn al onze beschikbare producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn de producten door ons gecontroleerd op eventuele gebreken. Zo koopt u altijd kwaliteit!
Producten laten afleveren?


Wanneer u besluit een of meerdere producten te kopen bij Goederen Discounter kunt u er voor kiezen deze zelf af te halen in onze showroom. Ook wanneer u niet beschikt over het juiste vervoer om de gekochte producten te vervoeren kunt u gewoon bij Goederen Discounter uw producten kopen. Voor een gepaste meerprijs bezorgen wij uw gekochte producten aan huis, of op het gewenste aflever adres. Kortom, Goederen Discounter is hét adres voor het kopen van nieuwe kantoormeubilair! Zo kunt u eenvoudig en snel uw bestelde producten gebruiken op iedere gewenste locatie.


Goederen op aanvraag


Het kan zijn dat wij bepaalde producten niet hebben dat u zoekt. Maak je dan geen zorgen, als u een offerte aanvraagd dan kunnen wij voor uw aan de slag. Wij gaan dan kijken in onze netwerk en hopen dat wij een curator vinden dat toestemming geeft voor het verkoop van de goederen. Hierdoor kunt u toch voor een goedkope prijs goederen opkopen die u nodig heeft. Meestal hebben wij goederen gevonden binnen een week maar het kan zomaar zijn dat langer gaat duren. Meld ons dan als u geen interesse meer heeft dan staken wij het zoekopdracht.

Uw personeelijke handelspartner


  • Zoeken op aanvraag
  • Snelle levering of oplossing
  • Goedkope (kantoor) artikelen
  • Voornamelijk goederen voor in de bouw of kantoor